Nyårsafton på Collage
På Nyårsafton kommer vi endast servera Nyårsmenyn till samtliga gäster och endast ta hänsyn till glutenintolerans som avvikelse. Vi erbjuder även en vegetarisk meny där ägg, ost och mejeriprodukter ingår i rätterna mot förbeställning.
Inkommer ovan allergi/specialkost senare än 7 dagar innan ankomst eller först på plats på restaurangen får ni köpa till anpassade rätter utöver den förbeställda Nyårsmenyn.
Förrätt
Gratinerad pilgrimsmussla
Serveras med rökt sidfläsk, picklad pärllök och Comté-skum.
Huvudrätt
Pithivier på Anka
Smördegsinbakad anka, serveras med kyckling- och svampmousseline, potatispuré och skysås
Dessert
Tarte au chocolat
Chokladtarte med en touch av espelettpeppar som serveras med basilikaglass
895 kr
Maila oss på info@restaurangcollage i fall ni önskar vegetariskt alternativ.
Vi tillämpar Visitas avbokningsregler.
Vid avbokning av hela bokningen senare än 7 dagar innan ankomst debiteras 100% för maten. Inkommer något sent återbud behöver vi besked gällande detta senast klockan 10:00 dagen före ankomst, annars debiteras ni för maten för det bokade antalet. Vi förbehåller oss rätten för ändringar i menyn samt priser.